Kategorie receptů
- Autor: jitkalaskova
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná polohrubá | 200 |
Máslo čerstvé | 80 |
Vejce celá průměr | 260 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 70 |
Tvaroh tvrdý průměr | 150 |
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Smetana ke šlehání 33% | 50 |
Čokoláda na vaření průměr | 100 |
Maliny | 200 |
Energetická hodnota celkem: 13184 kJ
Bílkoviny (g): 125,
Tuky (g): 150,
Sacharidy (g): 318,
SAFA (g): 89,
Cukry (g): 162,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2197 kJ
Bílkoviny (g): 20.8, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 53, SAFA (g): 14.8, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.